WordPress Blog Sitesi Nasıl Silinir

Wordpress Blog Sitesi Nasıl Silinir

WORDPRESS BLOG SİTESİ NASIL SİLİNİR?

Blog siteleri, internet dünyasını zenginleştiren, kullanıcıların düşünce ve ürünlerini özgürce paylaşmaya fırsat veren bir ortamdır. Kolayca üye olarak, renkli sayfalar oluşturabileceğimiz ve hemen sesimizi duyurabileceğimiz önemli blog uygulamalarının başında WordPress gelmektedir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Son yılların gözde ücretsiz uygulamalarından biri olan WordPress, bizlere hem internet sitesi özelliklerine sahip bir alan oluşturma hem de arzu ettiğimiz görünüme sahip bir  blog sayfası yapma fırsatı vermektedir. Özellikle profesyonel kullanıcıların tercih ettiği bu hizmet konusunda en çok merak edilen konulardan biri, oluşturulan WordPress blog sayfasını silme işlemidir. Bundan dolayı bu yazımızda ilgili blog sayfasının nasıl silineceğini ele alacağız.

Wordpress Blog Sitesi Nasıl SilinirKişisel WordPress Blog Sayfamızı Silmek

Oluşturduğumuz blog sayfamızdan memnun değilsek veya artık sayfamıza yeterli zamanı ayıramıyorsak, WordPress üzerinden blog silme işlemini kolayca gerçekleştirebiliriz. Bunu yapmak için öncelikle hesabımızdan giriş yapmalıyız. Giriş yaptıktan sonra admin bölümüne geçerek, sağ bölümde yer alan araçlara göz atmalıyız.

Araçlar bölümünde “siteyi silme” (delete site) bölümüne tıklayarak oluşturduğumuz sayfanın kaldırılmasını sağlayabiliriz. Bu aşamada WordPress, bilgi toplama amaçlı olarak sayfayı silme nedeninizi soracaktır. Dilerseniz görüşünüzü belirterek işleme devam edebilirsiniz. Sayfa adını seçip, kalıcı olarak silmeyi işaretledikten sonra sayfamız yayından kaldırılacaktır. İşlemimizi tamamlamak için üye olduğumuz elektronik posta adresine girerek gelen e – postayı yanıtlamamız gerekmektedir.

Not: Yukarıda verdiğimiz silme yöntemi, yazımızın kaleme alındığı zaman dilimindeki WordPress özellikleri dikkate alınarak anlatılmıştır. İnternet sitesinden blog sayfası silme veya diğer işlemlerle ilgili değişiklikler/güncellemeler söz konusu olabilir.

Başkaları Tarafından Oluşturulmuş WordPress Sayfasını Silme

İnternette birçok platformda olduğu gibi WordPress üzerinde de, kişilik haklarımıza saldıran, özel hayatı ifşa eden, telif haklarını ihlal eden ve itibarımızı zedeleyen içerikler paylaşılabilir. Eğer sizi hedef alan ve maddi manevi zararınıza yol açan içerikler söz konusuysa, Distile Danışmanlık ekibiyle irtibata geçebilirsiniz. Distile ekibi, internet sitelerinde ve arama motorunda çıkan sonuçları kaldırma konusunda kapsamlı çalışmalar yürütmektedir. İnternette haklarınızı koruma ve hukuki yollarla istenmeyen içerikleri web sitelerinden silme talepleriniz için bizi hemen arayabilirsiniz.

+90 850 885 1012

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir