İstenmeyen İçerikleri İnternetten Kaldırma

İstenmeyen İçerikleri İnternetten Kaldırma

İstenmeyen İçerikleri İnternetten Kaldırma

Her evde internet mutlaka bulunmaktadır. Hal böyle iken elbette en çok kullanılan arama motoru olan googlede kullanılmaktadır. Google dünya genelindeki insanların yaklaşık olarak  %90’nının tercih ettiği yazılımdır. Google denildiğinde ilk akla gelen arama motoru olmaktadır. Arama motorlarında verilen öneriler doğrultusunda izlediğimiz yoldan istemediğimiz içeriklere ulaşılabilmektedir. Özellikle bu istenmeyen içerikler evde çocuk olması durumunda sakıncalı olabilmektedir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İstenmeyen İçerikleri İnternetten KaldırmaBu nedenle internetten içerik kaldırma yollarını aramaya başlarız. Ancak bilişim ve medya hukuku hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz bu biraz yorucu olabilir. Ayrıca bilişim sorunları hakkında teknik bilgiye da sahip olmak gerekmektedir. Tüm bu detayları bilmiyorsanız en hızlı ve kolay çözüm teknik bilgiye sahip olan birinden profesyonel destek almak olacaktır.

İnternetten İstenmeyen İçerik Nasıl Kaldırılır

İnternette istemediğiniz bir içerikle karşılaştığınız zaman bu sizi rahatsız eder. Paylaşılan içerik size ait olan ama sizden izinsiz kullanılan bir resim olabilir. Sizden bahseden bir haber yayını olabilir. Uygunsuz resimlerin ya da yazıların olduğu bir paylaşım olabilir. Çocukları kötü alışkanlıklara yönlendiren ya da gösteren paylaşımlar bile olabilmektedir. Sonuçta yayınlanan içerikleri kaldırmaya kanunların onay verdiği tüm istenmeyen içeriklerin silinmesi gerçekleştirilebilmektedir.

Yasal kurallar gereği 5651 sayılı kanunda içeren maddelerden bir tanesi bile olsa en kısa sürede internetteki istenmeyen içeriği kaldırtma kararı aldırabilir ve hatta gerekli görüldüğü takdirde web sayfasını bile kapattırabilirsiniz.

5651 Sayılı Kanunda İçerik Kaldırtabilecek Olan İçeren Maddeler

Bazen bazı sorunları yasal yollardan çözmek alınan en doğru kararlardan birisidir. Fakat bu süreci bilinçsizce yapmak olumsuz sonuçlara neden olabileceği gibi çok uzun bir zaman harcamanızda gerekebilir. Bilişim sorunlarını çözen distile sizin adınıza tüm sorunlarla ilgilenip tüm yasal sürçteki takipleri yapmaktadır. Uzun yıllardır bu alanda hizmet verdiğinden problemlere bilinçli yaklaşımı sorunların kısa sürede çözüme ulaşmasını sağlamaktadır.

İçerik kaldırmanızı sağlayacak olan maddeler içeriğin intihara yönlendirmesi, çocukların cinsel istismarlı paylaşımları, müstehcen içerikler, fuhuş, salığı tehlikeye atan maddeleri temin etme, kumar oynamaya, uyuşturucu kullanmaya yönlendiren paylaşımlar gibi nedenlerden biri olması durumunda istenmeyen içerikleri internetten sildirebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir