Vimeo Videoları Google‘den Nasıl Silinir

Vimeo Videoları Google‘den Nasıl Silinir

Vimeo Videoları Google‘den Nasıl Silinir?

İnternet hayatın resmen vazgeçilmez bir parçası olmuş durumdadır. Bazı zamanlar internet sağlayıcı ağlarda sorun olduğunda sanki internet bağımlılarının hayatı donmuş gibi davranmaktadır. İnternet üzerinde en çok kullanılan ve alışkanlık yapan medya kanalları youtube, vimeo, facebook, instagram gibi kanalar olmaktadır. Ancak youtube ve ya vimeo da karşınıza çıkacak olan ve sizin ve ya ev halkının izlemesinde sakıncası olan videolar çıkarsa ne yaparsınız?

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Tabi ilk iş o youtube ve ya vimeo üzerinden video nasıl silinir arayışları başlar. Sizi rahatsız eden video içeriğinde uygunsuz hareket ve davranışlar, müstehcen görüntüler, toplum ahlakına aykırı olan görüntüler yer alıyor alabilir. Bunların haricinde de size ait olan ama sizden habersiz yayınlanan bir videonuz olabilir.

Vimeo Videoları Google‘den Nasıl SilinirVimeo Videolarını Kaldırma

Vimeo aslen çok yaygın olmayan ama kaliteli video paylaşımları yapan bir sitedir. Birbirinden kaliteli videolu paylaşımlar genelde bu yerden yapılır. Fakat site üzerinden yapılan istenmeyen video paylaşımlarını kaldırma ve sildirme talepleri bazen kolay bazen de uğraştırıcı olabilmektedir. Çünkü googleden video sildirme ya da kaldırma talepleri için öncelikle vimeo ve ya youtube gibi kanaların yöneticilerine müracaat edilmelidir. Buralardan cevap alınamıyor ise sitelerin sağlandığı yerlere ulaşılmalıdır.

Tüm bu uğraşlardan sonra hala yanıt alınamamış ise, Türk Anayasa yer alan 5651 sayılı kanundaki internet ortamında yapılmakta olan düzenleme ve bu ortamlarda işlenen suçlar ile mücadele hakkından yararlanmak gerekmektedir. Bu kanunun 9. Maddesinde yer alan açıklamada internet de yapılan paylaşımlar kişi haklarına ve itibarına zarar veriyor ise yayından kaldırılabilir. Bu hakkınız için hâkime başvurabilirsiniz. Tabi gerekli dilekçeler ve başvurulardan sonra yasal hakkınızı isteyebilirsiniz. Sizin bunlarla uğraşmaya vaktiniz ve ya sabrınız yok ise distile danışmanlıktan yardım ve destek talep edebilirsiniz.

Distile İle Video Kaldırma Hizmeti

Uzun yıllardır bilişim sektöründe hizmet vermekte olan ve birçok bilişim sorunlarını en kısa sürede çözen distile danışmalık istenmeyen videolarını da en kısa sürede çözüme ulaştırmaktadır. Sürekli bu içinde olduğu bilişim sorunlarında görev yapan umanlar her alan ve konu hakkında tecrübe ve deneyim sahibidir. tüm soru ve sorunlarınız için Distile Danışmanlık ile iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir