İnternetten Olumsuz Haberleri Kaldırma

İnternetten Olumsuz Haberleri Kaldırma

İnternetten Olumsuz Haberleri Kaldırma

İnternetten sizle veya iş yeriniz ailenizle ilgili bir haber gibi ve benzeri yorumları kaldırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Olmayacak bir işlem yoktur, Doğru aşamaları yaparak internetten haber kaldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İlk işlem olarak arama motorunuzda ne olarak çıktığına dikkat etmelisiniz. Gerekli bilgilere ulaştıktan sonra silme işlemine başlayın.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bu konuda Avrupa Birliği Adalet Divanı unutulma hakkı olmasına karar verdi. Bu demek oluyor ki sizinle ilgili bir haber gördüğünüzde unutulma hakkını talep ederek arama motorundan sizinle ilgili olan linkler ve haberler kalkacaktır. Bu sayede internetten haber silme işlemi hızlı bir şekilde işleme geçecek ve kalkacaktır.

İnternetten Olumsuz Haberleri Kaldırmaİnternetten Haber Nasıl Sildirilir

Her bireyin bir özel hayatı vardır. Kişilerin özel hayatları hakkında yorum yapmak veya haber çıkartmak hoş karşılanan bir durum değildir. Hukuk karşısında bunun bazı derecelerde cezaları da olduğu doğrudur. Her yerde olduğu gibi internete üzerinde de sizle ilgili olmasını istemediğiniz haberler ile karşılaştığınızda endişe etmenize gerek yok. Her şeyin bir yolu olduğu gibi sizler için bunlarda düşünülmüş ve uygulamaya geçmiştir.

İstemediğiniz bir haberi sildirmek için haberin sunulduğu sitelerde görüşme sağlayın. Sizin veya istemediğiniz konunun silinmesini talep edin. Kısa süreli aşamalarda linkleri kaldırabilirsiniz.

Haber Kaldırma İşlemleri İçin Distile

İnternetten, Sosyal Medyalardan veya Google Arama Motorundan veya başka web sitelerde sizinle ilgili olumsuz haberleri internetten kaldırma işlemi için gerekli bilgiler çok önemlidir. Günümüzde de internetten kullanımı oldukça yoğun olduğu için bu olaylarla sık karşılanmaktadır. Her okuduğumuz bilgininde doğruluğunu bilmediğimiz için insanların aklında soru işaretleri oldukça fazladır. Haberin geçtiği site ile görüşme sağladıysanız ve sonucunda olumsuz bir cevap geldiyse hukuki işlemler için profesyonel web site hizmetleri ile iletişime geçin.

Arama motorundan silinen başlık bir müddet kalır fakat içeriğine ulaşılamaz. Googlenin bazı süreler de kendine yaptığı güncellemeler sonucu arama motorundan da tamamen kalkacaktır. Yanlış haberler yüzünden kişiler itibarlarını kaybedebilirler. Bu yüzden bu işlem çok önemlidir. Sizlerinde bir haberi varsa bu yazılar doğrultusunda kaldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir