Dailymotion Videolarını Silme Yöntemleri

Dailymotion Videolarını Silme Yöntemleri

Dailymotion Videolarını Silme Yöntemleri

Günümüzde internet insanların günlük hayatında en çok kullandığı eylemler arasında yer almaktadır. Hayatın her alanında yardımcı olan internet iş hayatında, eğlencede ve insanların sevdikleriyle iletişime geçebilmesinde öncü bir faktördür. İnternet ağlarından youtube, Dailymotion ve vimeo gibi ortamlarda insanlar kendi hesaplarından paylaşım yapmaktadırlar. Bazen bu kanalları art niyetli insanların da kullanmasıyla internette karşınıza çıkabilecek olumsuz içerik içeren ve argo içeren videolar paylaşabiliyor.

Bu videoları şikâyet ederek veya alanında uzman olan ekiplerden yardım alarak kaldırabilmeniz mümkündür. Bir diğer konu ise Dailymotion hesabınız varsa daha önce yayınlamış olduğunuz videoyu kaldırmak istiyorsanız sizin bildiğiniz bilgiler yetmeyebilir. Distile danışmanlık Dailymotion vidolarını silme yöntemleri konusunda oldukça tecrübelidir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Dailymotion Videolarını Silme YöntemleriDailymotion Videoları Nasıl Silinir

Modern çağ ile hayatımıza hızlı giriş yapan sosyal ağlarla birlikte artık insanlar yazı, video, fotoğraf gibi paylaşımlarını anında internete yükleyerek milyonların görmesini sağlıyor. Tabı bunun yanında rahatsız edici paylaşımların yapıldığı da aşikârdır. Kişilerin özel haklarını ihlal eden videoların paylaşılması durumunda insanları hızlı bir şekilde davranması gerekir. Aksi takdirde geri dönüşü olmayan sorunlara yol açabilir. Örneğin Dailymotion sitesinde hesabınız varsa ve burada olumsuz içerik içeren videoları kaldırmanın birçok yolu vardır. Peki Dailymotion videoları nasıl kaldırılır bunun hakkında bilginiz yoksa eğer uzmanlardan destek almanızda fayda vardır.

İnternet ortamında firmaların itibarını zedeleyecek paylaşımlar hakkında kanunun 9.maddesine göre videonun paylaşıldığı siteye ulaşması ve başvurması gerekir. Sitenin başvuran kişiye en geç 1 gün içerisinde dönüş sağlaması gerekir. Dönüş sağlanmadığı takdirde kişiler sorunu çözmek için mahkemeye başvurabilir. Hâkime kendi hakkında zarar verici ve özel hayatını ihlal etiğinden dolayı her türlü maddi manevi zarara uğradığını belirterek bu paylaşımların bir an önce kaldırılmasını talep edebilir.

Distile ile Dailymotion Video Kaldırma

Distile alanında uzman ekibiyle yıllardır internet ortamında istenmeyen her türlü içeriği kaldırmaktadır. İşinin garantisini vermek için sorunu çözdükten sonra da gerekli takipleri yaparak sorunun tekrar ortaya çıkması durumunda siteyi veya hesapları engellemektedir.

Google ve internet birbirinden farklı sitesinden istenmeyen paylaşımları kişilerin talep etmesi üzerine kaldırır. Özellikle distile Dailymotion video silme konusunda da insanlara elinden gelen en iyi desteği sunarak sorunları hızlı bir şekilde sonuca ulaştırmaktadır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir