Distile Hizmetleri Nelerdir

Distile Hizmetleri Nelerdir

Distile Hizmetleri Nelerdir

İnternet günümüzde insanlar tarafında oldukça yaygın kullanılan eylemler arasındadır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık insanlar internet üzerinden birçok paylaşım yaparak milyonlarca kişiye ulaştırmaktadır. Hal böyle boyunca olumsuz içeriklerin ve kişilerin ve firmaların itibarını zedeleyecek paylaşımlarda yayınlanmaktadır. Bu konuda kaldırmak istediğiniz fotoğrafı, yazıyı ve videolarınızı tamamen internetten yok etmeyi düşünüyorsanız öncelikle uzmanlara başvurmanızda fayda vardır.

Distile danışmanlık alanında tecrübeli personelleri ile yıllardır bu sektörde hizmet vermektedir. Peki distile hizmetleri nelerdir, hangi konularda yardımcı olur bir göz atalım. Distile internetin her sitesinde başınıza gelebilecek talihsiz olaylarda sorunu en hızlı bir şekilde çözmede bir numaradır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Distile Hizmetleri NelerdirDistile Ne Yapar

Distile müşterilerinin istekleri doğrultusunda çalışmalarını özenle ve titizlikle yürütmektedir. Peki distile ne yapar bu konuda internet sitesini ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Distile hizmetleri arasında online itibar yönetimi, internetten haber içerik kaldırma, telif hakkı koruma çalışmaları, marka şirket ihlali koruma hakkı, video ve fotoğraf gibi içeriklerin kaldırma yöntemleri ve online medya ilişkileri gibi daha birden fazla sorunda distile yanınızda olmaktadır.

İnternetten üzerinde istenmeyen paylaşımların ve içeriklerin kaldırılmasını istediğinde sizin bilginiz buna yeterli olmadığında distile danışmanlık ekibiyle iletişime geçerek çözüm yolu arayabilirsiniz. Aynı zamanda distile uluslararası hukuk ağıyla da birlikte çalışarak içeriklerin kaldırılmasını ve silinmesi istenildiği halde yapılmadıysa mahkemeye başvurma hakkınız vardır. Distile sorunla ilgili plan ve projeyi işe başlamadan önce düzenleyerek kendine belirlediği yollardan yürümektedir. Böylelikle hem hızlı hem de daha sağlıklı sonuçlar elde edebilmektedir.

Distile Danışmanlık İletişim

Sizin de başınıza böyle talihsiz olaylar geldiğinde hemen zaman kaybetmeden distile danışmanlık ekibinden destek alabilirsiniz. Olumsuz içeriklere müdahale etme konusunda distile size yardımcı olacak tek adrestir. Distile her türlü içeriği internet ortamından kesinlikle kaldırarak işinin garantisini verir.

Ayriyetten işini bitirdikten sonra fotoğrafların veya videoların tekrar yayınlanması durumunda siteleri uyarır veya hesapları engelleyebilir. Ayrıca distile iletişim bilgileri kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. Distile danışmanlık sitesine girerek telefon numaralarından irtibata geçip sorunuzu anlatarak detaylı bilgi edinebilir ve çözüm yolu arayabilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir