Fake Hesap Nasıl Kırılır?

Fake Hesap Nasıl Kırılır?

Fake Hesap Nasıl Kırılır?

Sosyal medya ortamında yer alan ve resmen kişi ya da kurumların başına bela olan gerçek bir bireye ya da kuruma ait olmayan hesaplara fake hesap denilmektedir. Bu hesaplar açılma nedenleri kişinin niyetine göre farklılık gösterebilir. Kimileri ünlü bir kişinin adına bir hesap açıp fenoman olmaya çabası gösterirken kimileri de bu ünlülere zarar verecek paylaşımlar yapma isteğinde bulunabilir. Tabi sadece bu gibi nedenlerle fake hesap açma isteğine bulunmayıp uygunsuz olan içerikler paylaşarak topluma ahlakına saldırıda bulunabilmektedirler.

Fake Hesap Nasıl Kırılır?Hangi sebep ile olursa olsun sakıncalı fake hesap açma bilişim suçuna girmektedir. Bu nedenle karşılaşılan tüm fake hesaplar kapatılmalı ya da patlatılmalıdır. Yani fake hesabın şifresi ele geçirilerek kapatılmalıdır. Karşılaşılan fake hesaplar bildirilmeli ya da şikayet de bulunarak kapatılması isteğinde bulunulmalıdır. Birçok kişi fake hesap nasıl kırılır ve ya ne yapılması gerekir bilmemektedir. Hatta hangi hesapların fake hesap olduğunun bile farkında değildir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Fake Hesap Patlatma

Fake hesaplar hesapları açan kişilerin gerçek bilgilerini yansıtmayan ve bir çoğununda açılış nedeninde art niyet bulunan hesaplardır. Bu tarzda açılan her fake hesap topluma, ünlü olan birinin adına açılmış kişiye, kandırmak ve ya dolandırmak istediği insanlara, itibarını zedelemek istediği kurumlara kadar zarar verecek nitelikte olabilir.

Fake hesap kapatılmasında yeterli bilgi ve ya zamanının yok ise bu iş ile ilgilenen bilişim uzmanlarına danışabilirsiniz. Aşılan her fake hesap patlatma ve ya şifresi kırarak kapatma konusunda tecrübe sahibi olan distile ile iletişime geçerek he türlü sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Distile İle Fake Hesap Kırma

Uzun yıllardır her çeşit bilişim sorunlarını en kısa sürede çözüme ulaştıran distile ekibi ile sahte hesap kapatma ve kırma konusunda da yardım alabilirsiniz. Fake hesap açma bilişim suçları arasında yer aldığından yapılabilecek olan her müdahale yani fake hesap kırma işlemi de yasal olan bir müdahaledir.

Bu tür hesaplarda çıkan yalan haberler, asılsız yapılan karalama ve gölgelemeler, telif hakkı ihlalleri gibi suçlarda en uygun çözüm hukuki ve teknik yollar ile girişimlerde bulunmaktır. Distile ile iletişime geçerek tüm sorunlarınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir