İfşa Fotoğrafları Gizlemek Mümkün Mü

İfşa Fotoğrafları Gizlemek Mümkün Mü

İfşa Fotoğrafları Gizlemek Mümkün Mü

Son yıllarda sosyal medya platformları insanlar tarafından oldukça yaygın kullanılmaktadır. Sosyal medya ağlarının kullanıcı sayısı her geçen gün artış göstermektedir. İnsanlar kendi hesapları üzerinden özel fotoğraflarını, videolarını ve daha birçok içeriği paylaşmaktadır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bu kişisel paylaşımları fırsat bilen bazı art niyetli kişiler tarafından fotoğraflar ve videolar çalınabilmektedir. Bu durum son zamanlarda en sık karşılaşılan sorunlar arasında ye almaktadır. İnsanların en çok merak ettiği konulardan biriside ifşa fotoğrafları gizlemek mümkün mü veya ifşa olan fotoğraflar nasıl kaldırılır sorusudur.

İfşa Fotoğrafları Gizlemek Mümkün Müİfşa Olan Fotoğraflar Nasıl Kaldırılır

İfşa olan fotoğraflarınızı kendi başınıza kaldırmanız zor neredeyse imkânsız diyebiliriz. Böyle bir durum ile karşılaştığınız da en iyi çözüm işinde uzman olan ekiplerden yardım isteyerek hem en hızlı bir şekilde hem de kolayca halledebilirsiniz. Gelelim ifşa olan fotoğraflar nasılkaldırılır sorusuna, bu sorunun yanıtını distile şirketinden destek alarak çözebilirsiniz. İnsanların özel hayatını ihlal ederek itibarlarını zedelemek veya rezil etmek amacıyla kişileri zor duruma sokabiliyorlar.

Bu durum da bir suç olarak kabul edilmektedir. Tamda burada devreye distile danışmanlık girmektedir. Distile yıllardır işlerinin hukuk çerçevesi içerisinde yürütmektedir. Öncelikle ifşa olan fotoğrafınızın kaldırılması için hangi sitelerde yayınlandığını tespit etmeniz gerekmektedir. Tespit ettikten sonra sitenin yöneticisine şikâyette bulunarak fotoğrafın kaldırılmasını bildirebilirsiniz. Bütün şikayetlerinize ve uyarılarınıza rağmen hala ifşa olan fotoğrafınız kaldırılmadıysa eğer distileye danışmanızda fayda vardır.

Distile ile İfşa Fotoğrafların Silinmesi

İfşa olan fotoğraflarınızı kaldırmak için ne kadar araştırmalar yapsanız da araştırmalardan ve edindiğiniz bilgiler yeterli olmayacaktır. Distile yıllardır internet ortamından kaldırılmasını istediğiniz her türlü içeriği tamamen kaldırarak işinin %100 garantisini vermektedir. İşini özenle takip eden distile müşterilerine her zaman güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Distile için ifşa olan fotoğrafların silinmesi çok kolay bir iştir.

İşini yaptıktan sonra 7/24 takipte bulunarak ifşa olan fotoğrafın tekrar yayınlanması durumunda kişileri engelleyebilir hatta siteyi bile kaldırtabilmektedir. Sizin de başınıza böyle talihsiz bir olay geldiyse eğer zaman kaybetmeden distile danışmanlık sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir