Youtube Kanalı Nasıl Açılır

Youtube Kanalı Nasıl Açılır

Youtube Kanalı Nasıl Açılır?

Son yılların en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biriside youtube kanallarıdır. Genç yaşlı, küçük büyük, kadın erkek fark etmeden hemen hemen herkes youtube kanallarına severek ve beğenerek bakmaktadır. Youtube kanalı açma isteği bir anda gelişen bir durum değildir.

Zaman içinde bazı kanalları izleyerek ve takip edilen takipçi sayılarını görerek ve yapılan yorumları okudukça içlerinde gelişen ve büyüyen bir heves hali ile başlamaktadır. Tabi iş kanalı açmakla bitmiyor sonrasında youtube kanalına içerik yükleme, sürekli güncel olma, her gün en az bir video paylaşımında bulunma gibi devam gerektiren sorumlulukları da yapılmalıdır. Aksi takdirde sadece youtube kanalı açmış olursunuz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Youtube Kanalı Nasıl AçılıruAdım Adım Youtube Kanalı Açma

Youtube kanalı açmak için öncelikle bir google hesabınızın olması gerekmektedir. Google hesabınızın olması youtube kanalınızın olduğu anlamına gelmez. Eğer bir google hesabınız yok ise ilk olarak google hesabı alınmalıdır. Sonraki adımlar çok daha kolay ilerlemektedir. Youtube hesabınızdan paylaşım, beğeni ve yorum yapabilirsiniz ancak video yükleyemezsiniz

  • Youtube hesabınıza girin ve oturumunuzu google hesabınıza bağlayarak açın.
  • Hesabınız açtıktan sonra sol üst köşede yer alan seçenekler simgesini tıklayın
  • Açılan yerden kanal oluştur yazan yeri tıklayın.
  • Yazan yazıları okuyarak ilerleyin. Ayrıntılara dikkat edin ve tamam’ı tıklayın.

Artık yotube hesabınızda kendinize youtube kanalı açılmış durumdadır.

Başka bir youtube kanal açma yöntemi de hesabınızdan video yüklemeyi deneyerek yapılmaktadır. Deneme sonrası size gelen kanal oluştur uyarısını izleyip youtube kanalı açma işlemleri tamamlanarak kanal açılmaktadır.

Distile İle Youtube Kanalı Açma

Bazen çok basit işlemleri yapamaya ve ilgilenmeye zaman ve vakit olmayabilir. Bu gibi durumlarda internet ve bilişim dünyası ile ilgili olan her türlü sorun, iyileştirme, problemlerde distile danışmanlık en kısa sürede ve en hızlı haliyle hizmet vermektedir.

Distile danışmanlık kadrosunda yer alan tüm çalışanlar kendi alanlarında uzman ve tecrübe sahibi kişilerdir. Yapılan işler ve verilen hizmetlerin tamamı yasal hak ve yasal kurallar doğrultusundadır. Her türlü bilgi ve destek almak için 7/24 distile danışmalık ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir