Youtube Videolarında Abone Kazanma İşlemi

Youtube Videolarında Abone Kazanma İşlemi

Youtube Videolarında Abone Kazanma İşlemi

Sosyal medya mecralarından youtube son dönemlerde çok izlenenler arasında yer almaktadır. Bu nedenle youtube izleyenlerin bazıları bir heves ve merak ile youtube da kendi şahsi kanallarını açarak yayın yapmaya başlamaktadır. Yaptıkları yayınların birçok kişiye hitap edebilmesi çok önemlidir. Yoksa abone sayısında artış olmaz ve sadece kendi kendinize yayın yapmış olurunuz.

Youtube Videolarında Abone Kazanma İşlemiYoutube da hesabı olan herkes kendi kanalını açarak video yayını yapabilir. Bu kısımda zor olan her hangi bir sorun yoktur. Fakat bazen de yaptığının yayın güzel olsa abone ve görüntülenme sayısını arttırmada sorun yaşayabilirsiniz. Bu nedenle youtube abone sayısı arttırma yollarını bilmek ve nasıl bir taktik izlemeniz gerektiğini bilmeniz gereklidir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Youtube Abone Sayısı Arttırma Yolları

Youtube da açtığınız kanaldan sonra belirli bir kitleye ve görüntülenme hedefine ulaşmak için biraz emek sarf etmeniz gerekir. Emek vermeden basamakları tırmanmadan en yukarıdaki basamağa çıkmak pek mümkün değildir. Bu sebeple youtube abonesi arttırma taktik ve yöntemleri takip ederek takipçi sayısını arttırmak daha faydalıdır.

  • Kanal açtıktan sonra öncelik olarak içine yüklediğiniz videolar izlenebilir kalitede olsun.
  • Youtube ve google gibi arama motorlarında ön plana çıkmak için en az haftada 1 video yüklemeniz gerekir. Tabi her gün video yüklemek daha etkili olacaktır.
  • Sonra izlemek üzere hazırladığınız videonun alt kısmına dipnot şeklinde abone ol, abone olmayı unutma gibi yazılar ve ufak resimler ekleyin. Beyin algısı olarak video izleyenler bu yazıya bazen düşünmeden tepki verebilmektedir. Fakat eklediğiniz yazı video izleyeni rahatsız edici nitelikte olmasın. Aksi takdirde abone sayısı arttıracağınız yere azaltırsınız.
  • Kanalınız için trail hazırlayın. Bu trail sizi anlatsın ama özet şeklinde olsun ve sıkıcı olmasın.
  • Video izleyenlere nasıl bir video istediklerini sorun ve onlardan öneri alın. Ayrıca abone olmalarını kolaylaştırmak için butonu tıklamaları gerektiğini söyleyin.
  • Dikkat çeken resimleri seçin.
  • Eğlenceli olun ama saçmalayın. İzleyeni sıkmayın.
  • Video yükledikten sonra anahtar kelime ve video açıklamalarını optimize edin.
  • Kanalınızı diğer sosyal medyalarda da tanıtın. Kendi reklamınızı yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir