Şikâyet Botu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Şikâyet Botu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Şikâyet Botu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İnternetteki sosyal medya hesapların her biri son dönemlerde çok sık kullanılmaya başladı. Her geçen günde yeni yeni sosyal medya hesapları çıkıyor. En çok kullanılan sosyal medya hesapları facebook, instagram, youtube, twitter’dir. Normalde herkes burada şahsi ve ya kurumsal paylaşımlarını yapıyor. Ancak bazı kötü niyetli kişiler bu yapılan paylaşımları art niyetli olarak ya paylaşıyor ya çalıyor.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bu durumdan rahatsız olan her kişi haklı olduğunu kanıtladığı sürece bu sosyal kanal site yöneticilerine şikayet edebilmektedir. Tüm bu sosyal medya siteleri açan yöneticiler bu gibi durumların olabileceğini bildiği için her hesaba atanan şikayet botu butonu ile hesap sahibini şikayet edebilirsiniz.

Şikâyet Botu Hakkında Bilmeniz GerekenlerFacebook Şikayet Botu

Günümüzde kullanılan sosyal medya araçlarının başında facebook gelmektedir. Herkesin kendisinin ve sevdiklerinin resimlerini, videolarını facebook’da açtığı sosyal medya hesaplarında paylaşmaktadır. Bu sosyal medyalarda bazı dengesiz ve saygısız kişiler başka hesapların ya paylaşımlarını izinsiz çalarak paylaşmakta ya da uygun olmayan, argolu bir tavırla yaklaşarak sataşmaktadır.  Böylesi bir olayla karşılaşıldığı anda facebook şikâyet botu tıklanarak bu saygısızlığı yapan kişi site yöneticilerine şikâyet edebilirsiniz.

Yaptığınız şikâyet araştırılıp incelendikten sonra haklı iseniz hesap ya da paylaşım silinir hatta kapatılabilir. Bu sitelerde öncelikli amaç mesafeli ve rızalı olarak yapılan paylaşımları yaymaktır. Ancak bu sade niyeti abartıp amacı dışında kullananlar her zaman olmaktadır. Bu durumda da bu kişilere cezai yaptırım bir şekilde uygulanmaktadır.

Youtube Şikayet Botu

En güzel videoların paylaşıldığı ve hatta üstüne de para kazanıldığı youtube en yaygın olan videolu paylaşım sitesidir. Youtube üzerinden yapılan video paylaşımları belirli bir takipçi kitlesine ulaştıkça yayılmaktadır. Ancak bu paylaşımları kötü niyetli olarak yapanlar, uygunsuz paylaşımlara yer verenler, yapılan paylaşımlara argolu, küfürlü hakaretleri yapanlar da vardır. Bu gibi bir sorun ile karşılaşıldığında youtube şikayet botu tıklanarak bu terbiyesizliği yapanları şikayet ederek sosyal medyadan uzaklaştırabilirsiniz.

Tüm bu gibi sorunlar ile uğraşmaya vaktiniz yok ise işinde uzman olan distile danışmanlığı arayıp destek ve yardım isteyebilirsiniz. Distile’ye gelen her türlü bilişim sorunları en kısa sürede ve yasal yollardan çözülmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir