Google Görsellerde Görünmeme Sorunu Nedir

Google Görsellerde Görünmeme Sorunu Nedir

Google Görsellerde Görünmeme Sorunu Nedir?

Google Türkiye’de ve dünyada arama motoru olarak en kapsamlı kullanım özelliğine sahiptir. Ancak Google görsellerde görünmeme sebebi nedir? bu konuda son zamanlarda birçok kullanıcı problem yaşamaktadır. Google resimlerinin açılmama sebebi ve görselleri neden çalışmadığı konusunda birçok bilgi kullanıcılara sağlanmaktadır. Beklenmedik bir anda Google’ın böyle bir sorunla milyonlarca kişiyi karşı karşıya getirmesi büyük bir şaşkınlığa neden olmuştur. Google görsellerinin açılmamasının sonrasında kullanıcılar için büyük bir sorun haline geldi. Google üzerinde kullanıcılar fotoğraf aratmak istediklerinde fotoğrafların açılmaması problemi büyük bir sorunun ortaya çıkması kullanıcıların buradan görsel temin edememesine neden olmuştur.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Google Görsellerde Görünmeme Sorunu Nedir Google tarafından hizmete sunulan ve kişilerin internet siteleri üzerinde kullandıkları fotoğrafları bu problemin ortaya çıkması ile birlikte sorun teşkil etmeye başladı. Bu konuda sizlere web sitenizin yönetiminde ve görsel sağlama konusunda distile ekibi çözüm ulaştırabilmektedir. Google görsellerde görünmeme sorunu nedir? ile ilgili detaylı bilgi almak için sizler distile ekibinden profesyonel yardım talebinde bulunabilirsiniz. Google üzerinde yapmanız gereken Chrome üzerinden gizli sekme özelliğini aktif hale getirmektir. Açılan gizli sekme üzerinden de istediğiniz kelimeyi aratmaktır. Google görseller problemini ancak bu şekilde düzeltebilmeniz mümkün. Bu yöntemle çözüm oluşturamıyorsanız profesyonel destek almanız gerekmektedir. Google görsellerde görünmeme nedeni nedir? ve bu problem nasıl çözüme ulaştırılır şeklinde bir bilgi arıyorsanız kendi yapacağınız işlem Chrome üzerinden hareket etmektir. Bu şekilde işlemi gerçekleştiremiyorsanız distile ekibinden destek sağlayabilirsiniz.

Google Görsellerden İçerik Kaldırma

Google en çok tercih edilen arama motorudur ve birçok web sitenin görselleri de Google üzerinde toplanmaktadır. Böyle bir durumda görseller arasında fotoğraf kaldırma işlemini birçok kullanıcı gerçekleştirmek isteyebilmektedir. Google görsellerde görünmeme sorunu nedir? dışında Google arama motorunda kişisel resimlerinizi kaldırma ya da resim kaldırma ile ilgili yöntem ile ilgili detaylı bilgiler yer almaktadır. Kişisel resimlerinizin veya web sitemizde ilgili görsellerin başka bir web sitesi tarafından kullanılmasını istemiyorsanız yapmanız gereken görselleri kaldırmaktır. Bu işlem için öncelikle sosyal ağlar üzerinde herkese kapalı konuma gelmeniz gerekir. Daha sonra yapacaklarınızı distile ekibi sizler için profesyonel bir şekilde gerçekleştirecektir. Böylece Google görsellerden içerik kaldırmanız mümkün olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir