Google İlgili Aramaları Temizlemek

Google İlgili Aramaları Temizlemek

Google İlgili Aramaları Temizlemek

Google arama motoru üzerinde arama yaparken neden bize aramamıza yakın öneriler sunar veya verilerimizi kayıt altına alır hiç düşündünüz mü? Bu durum Google arama motorunun kullanıcılarına sunmuş olduğu bir kolaylıktır. Google yapmış olduğunuz aramaları kaydettiğinde veya karşınıza arama motorunda konunuza ilişkin arama önerileri sunduğunda daha hızlı arama yapmanıza yardımcı olmaktadır. Araştırma yapılan konuya ilişkin resimler vb. haberler karşımızda yer alır. Fakat bazı kullanıcılar bu durumdan memnun kalırken bazı kullanıcılar Google üzerinde arama yaptıkları verilere ulaşılmasını istemez. Bunun içinde Google arama motorunda yapılan aramaları silmek isterler. Google ilgili aramaları temizlemek konusunda herhangi bir bilgisi olmayan, temizlemeyi başaramayan internet kullanıcıları bunu yapabilecek profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyarlar.

Google İlgili Aramaları TemizlemekGoogle Verilerinin Temizlenmesi

Distile Danışmanlık olarak hizmet veren firmamız google arama verilerinin temizlenmesi, google üzerinde yapılan tüm aramaların silinmesi vb. durumlarda büyük bir profesyonellik sunarak kısa sürede işlemlerinizi gerçekleştirir. Zorlanmış olduğunuz herhangi bir konuda profesyonel desteğe ihtiyaç duyduğunuzda Distile ekibi olarak bir telefon kadar yakınınızda olduğumuzu unutmayın. Firmamıza ihtiyaç duyduğunuz her an bizleri 0850 885 10 12 telefon numarasından arayarak hızlı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. Aktif bir internet kullanıcısıysanız ve Google üzerinde kişisel bilgilerinizin, yapmış olduğunuz araştırma konularınızın yer almasını istemiyor ve her araştırma sonrası belirli aralıklar ile temizlenmesini talep ediyorsanız bu konuda bizden yardım alabilirsiniz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Distile Danışmanlık ekibimizde yer alan tüm çalışanlarımız alanında oldukça uzman kişilerdir. Her biri internet alanında oldukça uzmanlaşmış olduklarından internete dair her ne probleminiz olursa olsun kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışırlar. Firmamız kurulduğu günden itibaren müşterilerine mümkün olabilecek en hızlı hizmeti vermeye çalışmaktadır. İnternet üzerinden kaldırmak istediğiniz herhangi bir içerik, video, fotoğraf çalışmalarınızda, farklı platformlarda yer alan işlemlerinizde, hukuka dayalı yasal işlemlerinizde size öncülük ederek sorunlarınızın kısa sürede çözüm bulmasına destek olmaktadır. Sizlerde zorlandığınız, kendi bilgilerinizin yetersiz kaldığı ve uzman bir ekibe ihtiyaç duyduğunu süreçte distile.com web sayfasına giriş yaparak iletişim bölümünde yer alan ve size en yakın gelen iletişim yolunu kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir