Korsan İçeriklerle İnternette Mücadele

Korsan İçeriklerle İnternette Mücadele

Korsan İçeriklerle İnternette Mücadele

İnternet üzerinde açığa çıkan korsan girişimler, internetin hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte artış göstermiş ve asıl gönderi sahiplerini oldukça rahatsız etmeye başlamıştır. İnternetin olumlu yanlarının yanı sıra olumsuz yanları da bulunmaktadır. Telif hakkı ihlali, korsan içeriklerin açığa çıkması bu olumsuzluklar içerisinde yer almaktadır. Kişilerin kendine ait video, film veya müzik gibi telif hakkına sahip eserlerin izinsiz olarak kullanılması, korsan haline dönüştürülmesi hak sahiplerinin maddi ve manevi zararlara uğramasına neden olabilir. Korsan içeriklerin internet üzerinde dolaşması kişilerin vermiş oldukları bütün emeklerin karşılıksız bir hale dönüşmesine ve maddi açıdan oldukça zarar etmesine neden olabilir. Buna bağlı olarak hak sahipleri korsan içeriklerle internette mücadele etmek için bir yol arayışına girerler. Korsan içeriklerle internet üzerinde mücadele etmek için Distile firmamızdan destek alabilirsiniz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Korsan İçeriklerle İnternette MücadeleKorsan İçeriklerle Nasıl Mücadele Edilir?

Film, video veya müzik yapımı işleri ile uğraşan, bu tür içerikleri telif hakkına sahip olarak internet üzerinde yayınlayan kişiler içeriklerinin korsan hale dönüşmesine bazen engel olamamaktadırlar. Bu durumun önüne geçmek için öncelikle ne gibi haklara sahip olduğunuzu bilmek gereklidir. Telif hakkına sahip gönderilerinizin izinsiz olarak paylaşılmasına dair yasal olarak ne gibi haklara sahip olduğunuzu bilirseniz korsan içeriklerle internette mücadele edilmesi daha kolay olur ve nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlersiniz. Kendi çabalarınız doğrultusunda üstesinden gelemediğiniz, telif haklarınızın sürekli olarak ihlal edilmesine ve korsan içeriklerle internet üzerinde mücadele etmek istiyorsanız Distile Danışmanlık firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Distile Danışmanlık firmamız telif haklarınızın ihlal edilmesi, korsan içeriklerin internet üzerinden silinmesi, korsan içerikler ile internet üzerinde mücadele etme vb. durumlarla yakından ilgilenmektedir. Firmamız bu konulara dair hizmetlerini kurulduğu günden bu yana aktif olarak vermektedir. Buna bağlı olarak birçok deneyim ve tecrübe edinmiştir. Firmamız hakkında detaylı bilgi edinmek ve vermiş olduğumuz hizmetler hakkında bilgi sahibi olmak için distile.com.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar uzakta olduğumuzu unutmayınız. Firmamız ile hemen iletişime geçmek ve teklif formumuzu almak için +90 850 885 10 12 nolu telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir