YouTube Video Kaldırma Şikâyetleri Nasıl Yapılır?

YouTube Video Kaldırma Şikâyetleri Nasıl Yapılır?

YouTube Video Kaldırma Şikâyetleri Nasıl Yapılır?

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı tarafından video izleme platformu olarak Youtube tercih edilmektedir. Fakat bazen Youtube’ da uygunsuz, rahatsız edici ve yayınlanması uygun olmayan videoların paylaşıldığına şahit olabiliyoruz. Bu videoların içeriklerinde cinsel istismara yönelme, iftira ve karalamalar, yalan ve asılsız haberler, kişisel bilgilerin ihlali gibi içerikler yer alıyor olabilir. Bu gibi durumlar ile karşı karşıya kaldığınız taktirde hemen harekete geçmeniz en doğrusudur. İyi bir internet kullanıcısıysanız ilk olarak youtube video kaldırma şikayeti yapabilirsiniz. Youtube video kaldırma şikayeti için YouTube veya Google Destek üzerinden gerçekleştirmektesiniz. Youtube video kaldırma şikayet talebinizi youtube video silme kurallarına uygun şekildeyse dikkate alır ve kullanıcılarına destek vererek kısa sürede silinmesini sağlar. Fakat size aykırı ve uygunsuz gelen fakat Youtube yöneticileri için uygunsuz bulunmayan kanallar ve videolar Youtube üzerinden silinmeyebilir. Bunun yanı sıra sizin şikayetiniz doğrultusunda belirttiğiniz youtube videosu kaldırılsa dahi farklı sitelerde veya ilerleyen dönemlerde tekrar açığa çıkabilir. Bu doğrultuda Youtube şikayetiniz sonuçsuz kalabilmektedir.

YouTube Video Kaldırma Şikâyetleri Nasıl Yapılır?Distile İle Youtube Video Kaldırma Şikayeti

Youtube video kaldırma şikayeti yapıyorsanız fakat çalışmalarınız sonuç vermiyorsa Distile Danışmanlık firmamızdan yardım talep edebilirsiniz. 2010 yılında internet sektörüne adım atan firmamız hizmet vermeye başladığı günden bu yana birçok kullanıcının youtube video kaldırma konusunda ki çalışmalarının başarıya ulaşmasını sağlamıştır. Alanında uzman ve deneyim sahibi ekibimizle hem hukuki hem de teknik olarak yürüteceğiniz çalışmalarda video kaldırma şikayetlerinizin sonuç vereceğine emin olabilirsiniz. Distile Danışmanlık firmamız müşterilerimizin youtube da çeşitli nedenlere bağlı olarak rahatsız olduğu videoların kaldırılması konusunda kapatma çalışmaları yaparak kısa sürede videonun kaldırılmasını sağlamaktadır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Youtube video kaldırma şikayetleri nasıl yapılır, youtube videoları kalıcı olarak internet üzerinden nasıl silinir merak ediyorsanız +90 850 885 10 12 nolu çağrı numaramızdan bizi arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra kısa sürede videoların kaldırılması için firmamızdan teknik destek talep edebilirsiniz. Kaldırtmak istediğiniz video, içerik veya görseller hakkında teklif almak için telefon numaramızı arayabilir ya da [email protected] adresimize mail atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir