Google’den Fotoğraflarınızı Kaldırın

Google’den Fotoğraflarınızı Kaldırın

Google’den Fotoğraflarınızı Kaldırın

İçerik üretme konusunda arama motorları pek çok kullanıcıya destek vermektedir. Google gibi arama motorlarında istenmeyen içeriklerin kaldırılması konusunda Google’den fotoğraflarınızı kaldırmak için Distilasyon Danışmanlık Merkezimizden bu konuda destek sağlayabilirsiniz. İstenmeyen fotoğraflar ve videolarınızı Google’den kalıcı olarak kaldırmak için firmamızdan bu konuda destek almanız mümkündür. Kalıcı olarak istenilen içeriklerin silinmesi işlemini kolay ve hızlı bir şekilde firmamız aracılığı ile yapabilirsiniz. Gizli sözleşmelik ilkesi çerçevesinde her türlü resim, fotoğraf, video gibi görsellerin kalıcı bir biçimde silmeyi hedefleyen Distilasyon merkezi bu konuda sizlere en iyi şekilde yardımcı olmak için gerekli çalışmaları yürütmektedir. Bu konuda sizlere yardımcı olan firmamız bu iş belli bir ücret karşılığında yerine getirmektedir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Distile Danışmanlık Merkezimiz Görsellerinizin Kalıcı Olarak Silinmesini Sağlar

Distilasyon Danışmanlık Merkezi olarak firmamız bu konuda destek sağlamak için görsellerini kalıcı olarak silinmesi konusunda kapsamlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Google görsel kaldırma olarak her türden istenmeyen görünümde olan tüm görsellerinizin kalıcı bir biçimde kaldırılması işlemi firmamız aracılığı ile sağlanmaktadır. Haber siteleri ya da diğer portallarda bulunan ve görünmesini istemediğiniz içeriklerinizin tamamen ortadan kaldırılması işlemi Distilasyon Danışmanlık Merkezimiz aracılığıyla en iyi şekilde sağlanmaktadır. Görünmesini istemediğiniz tüm görselleriniz tekrar ortaya çıkmamak üzere kaldırılması için firmamız bu konuda sizlere destek olmaktadır. Bir daha o görseli hiçbir zaman arama motorlarında görmemek üzere kaldırılması işlemi firmamız aracılığıyla siz değerli müşterilere sağlanmaktadır.

Google’den Fotoğraflarınızı Kaldırın

Distile Danışmanlık Merkezimizin Yapmış Olduğu Çalışmalar

Distile Danışmanlık Merkezimiz artık görünmesini istemediğiniz her türden görsel içeriklerin ortadan kaldırılması konusunda kapsamlı bir çalışma yapar. Asıl kaynağından tüm bu görselleri yok eder. Bir daha görünmemek üzere kalıcı bir biçimde site ya da veri tabanlarından siler. Arama motorlarında tekrardan gözükmemesi için gerekli çalışmaları yapar. Video ya da resim gibi görsellerinizin tekrar geri gelmemesi konusunda sizlere yardımcı olur. Tüm bu işlemlerin hızlı ve kalıcı biçimde olması için çalışmalar yapar. Merkezimizden destek almak isteyen müşterilerimiz iletişim için 0850 885 10 12 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir