Google’den Resim Nasıl Kaldırılır

Google’den Resim Nasıl Kaldırılır

Google’den Resim Nasıl Kaldırılır?

Sana âlemde dolaşmak herkesin hoşuna gider. İnternet dünyası içinde olmak birçok kişi için adeta özgürlük anlamına gelir. İşin içinde özgürlük olunca bu saf duyguyu kötü amaçlara kullananlar da var. Tanımadığınız ya da tanıdığınız birinin size ait olan bir resmi ve ya videoyu rızanız ve izniniz olmadan internetten yayınlaması hoş değildir. Ama maalesef bu gibi durumlar sıkça karşılaşılan bir olaydır. Bu nedenle internetten resim kaldırma nasıl yapılır mağdur olan kişinin yaptığı ilk araştırmadır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternette en çok kullanılan arama motoru genel olarak googledir. Arama yapmak istediğiniz kelimeyi arama motoruna yazdığınızda karşınıza çıkan resimlerin bazıları rahatsız edici olabilmektedir. Bu resimler size ait uygunsuz pozlar olabilir, müstehcen çıkabilir, kötü alışkanlıklara yönlendirebilir. Bu gibi birçok sebepten dolayı googleden resim kaldırma isteği gelişir.

Google’den Resim Nasıl KaldırılırGoogleden Resim Kaldırma

İstenmeyen resimleri kaldırmak mümkündür. Fakat bu işlem şahsi bilgisayardan ya da kendi profilinizden resim silmek kadar kolay değildir. Başkasının sitesinde ve ya hesabında yer alan bir resmi silmek için resmi yollara başvurmak gereklidir. Hukuki olan yollara girmeden önce site ve ya hesap sahibinden size ait olan ve ya sizi rahatsız eden resmi kaldırması için rica edebilirsiniz. Bu çözüm nadir de oma bazen işe yarayabilmektedir.

Size verilen cevap olumsuz bir dönüş şeklinde oldu ise istemeyen resimleri resmi yollardan kaldırtabilirsiniz. Ancak istenmeyen içerikleri internetten kaldırmak için 5651 sayılı yasa gereğinde yer alan hükümlerinden en az birinin olması gereklidir. Aksi takdirse siz o içeriği kaldırmak istiyorsunuz mahkemeler olumlu cevap vermez.

Distile İle Resim Silme İşlemleri

Distile danışmanlık işini profesyonel olarak yapan bir şirkettir. Bilişim sorunları ve internet problemleri gibi birçok alanda sayısız sorunları en kısa sürede tamamen hukuki ağ üzerinden çözüme ulaştırmıştır. İnternetten ve googleden resim kaldırma işlemleri hukuki yollardan çözüleceği zaman bu süreç biraz uzun olabilmektedir.

Sonuçta sanal ortamda ilgi gören bilgi ve görseller büyük bir hızla yayılır. Tüm bu kaynaklarda yer alan tüm resimler ve ya içeriklerin tespit edilip kaldırılması talep edilmelidir. Distile ile anlaştığınız takdirde distile sizi yormadan tüm bu bilişim sorunları çözmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir