İçerik Kaldırmada Uluslararası Hukuki Çalışmalar

İçerik Kaldırmada Uluslararası Hukuki Çalışmalar

İnternet günden güne gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bu kontrolsüz büyüme ve gelişme kimi zaman haksız itibar kaybını da birlikte getiriyor. Öyle ki gerek kişisel gerekse kurumsal anlamda isteyen istediği nokta da fikrini ifade edebiliyor bu içerikler ne yazık ki başkaları için ciddi anlamda itibar geri kazanma mücadelesine dönüşebiliyor.

Google Unutulma Hakkı ve Link Kaldırma
Google Unutulma Hakkı ve Link Kaldırma

İnternetin en büyük arama motoru olan Google geçtiğimiz senelerde aldığı kararla isteyen kişilerin ya da kurumların kendi isimleri kullanılarak yapılmış her bildirimi, yorumu, fotoğraf ve videoyu “bazı ülkelerde” kaldırtabilme imkanı tanıdı. Unutulma hakkı olarak bilinen bu hak ne yazık ki ülkemizde geçerli değil. Geçerli olsa dahi kişilerin bu ülkelerde kolaylıkla adına yayınlanan haber ve içerikleri kaldırabildiğini söylemek biraz yanlış olacaktır. Fakat sistemin çalışma algoritması sanıldığı kadar kolay değil işte bu noktada Distile olarak sizlerin yanında oluyoruz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Google öncelikle sürekli büyüyen ve genişleyen bir dünyaya ev sahipliği yapıyor. Bazı özellikleri hala belirli ülkelerde özel olarak kullanıcılara sunmuş olan yazılım devi farklı ülkeler için farklı hukuki yasaları tanıyor. Yani başka bir ülkede yazılmış olan yazı başka bir ülkeden yapılan başvuru ile kaldırılamıyor. Distile Danışmanlık uluslar arası arenada kurmuş olduğu hukuk ağı sayesinde anlık olarak olaya müdahale edebiliyor ve hakkınızdaki bildirimin kaldırılmasına yönelik başvuru yapabiliyor. Bu paylaşımların nerede yapıldığının bir önemi bulunmazken sadece Google değil, Yandex, Bing gibi arama motolarında ya da farklı bir içerik sağlayıcı tarafından barındırılması önem taşımıyor. Distile Danışmanlık sizin için tüm internet sağlayıcılarını tarayarak istemediğiniz tüm bilgilerin kaldırılması ve bu linklerin kalıcı olarak yok edilmesi konusunda yardımınıza koşuyor.

Sizin de kaldırılmasını talep ettiğiniz bir içerik mevcut ise bizimle Distile Danışmanlık iletişim sayfasından iletişime geçebilir, hafta içi her gün telefon numaralarımızdan ya da [email protected] üzerinden birkaç saat içerisinde soru ve sorunlarınıza yanıt alabilirsiniz. Uzmanlarımız internetten kaldırmak istediğiniz link ya da içeriği inceledikten kısa süre sonra size dönüş sağlayacak ve yapılan bu başvurular için mümkün olan en kısa zamanda çözüm üreten sistemin sadece internetten sizin adınızın kullanılmasını kaldırmıyor.  Ayrıca fikri mülkiyet haklarınızı ihlal edenlerin gerekli yaptırımlarla karşılaşmasını da sağlayarak tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir