Yandex ve Google görsellerde bana ait fotoğraflar çıkıyor!

Yandex ve Google görsellerde bana ait fotoğraflar çıkıyor!

Yandex ve Google görsellerde bana ait fotoğraflar çıkıyor!

Sanal dünyanın kapılarını aralayan arama motorları, bazen istenmeyen bilgilerin kolayca ulaşılabildiği araçlar haline gelebiliyor. İnternet siteleri üzerindeki verileri depolayan ve kullanıcılara sunan arama motorlarında istemediğimi bilgilerin yer aldığını görmek, çok can sıkabilen bir durum haline gelebilir. Böyle durumlarda, dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından bu bilgileri kaldırmak için, arama motorları ile ve bilgilerimizi yayınlayan internet siteleri ile temasa geçip, internetten fotoğraf kaldırma çalışması içine girebiliriz. Ancak, internet kullanıcılarının yabancı olduğu  bir konu olan ve çoğu zaman sonuç alamadığı arama motorlarından fotoğraf kaldırma işlemi için, konusunda deneyimli bir kuruluşla çalışmak gerekebilir. İnternetten bilgi kaldırma konusunda profesyonel bir ekip, netten fotoğraf kaldırma konusunda size şöyle hizmetler verecektir:

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

 

Yandex ve Google görsellerde bana ait fotoğraflar çıkıyor!Google’dan fotoğraf kaldırma

Yandex’ten fotoğraf kaldırma

Bing’den fotoğraf kaldırma

İnternet sitelerinden fotoğraf kaldırma

Twitter’dan fotoğraf kaldırma

Facebook’tan fotoğraf kaldırma

Instagram’dan fotoğraf kaldırma

Sosyal medya hesaplarından fotoğraf kaldırma

Linkedin’den fotoğraf kaldırma

 

Biz internet kullanıcılarına düşen görev, üyesi olduğumuz sosyal ağlarda ve elektronik posta adreslerinde gizlilik ayarlarını doğru şekilde kullanmak, bilgilerimizi paylaşırken dikkatli olmak ve istenmeyen durumlarda, acilen doğru bir destek hizmeti almaktır. Arama sonuçlarından fotoğraf kaldırma işlemleri için, Google destek gibi, arama motorlarının destek bölümlerini inceleyip, başvuruda bulunmamız yararlı olacaktır. Fakat arama sonuçlarından resim kaldırmak tek çözüm olmayabilir. İstenmeyen görüntüleri internetten silmek için, yalnızca arama sonuçlarına müdahale etmeye çalışmak yeterli olmayabilir ve bilgilerinizi yayınlayan sitelerden bilgilerin kaldırılmasını talep etmek gerekebilir. Kullanıcılar genellikle bu noktada sonuç alamayabilirler.

Bu işlemler için, teknik ve hukuki takip başlatacak doğru bir destek ekibi ile işbirliğine girebilirsiniz.

Çözüm

7 – 24 internet ortamını takip eden, tüm kural ve yasaları etkin şekilde kullanan ve teknik çalışmalar başlatan Distile Danışmanlık ile, size ait her türlü görsel ve yazılı içeriği internetten kaldırabilirsiniz. Arama motorlarından görsel silme hizmetlerimizden ve internetten bilgi silme hizmetlerimizden yararlanarak, kendinizden emin, içiniz rahat bir şekilde internet dünyasında varlığınızı sürdürebilirsiniz.

İrtibat için bizi arayın

 +90 850 885 1012

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir