Google ve Yandex’ten link kaldırma

Google ve Yandex’ten link kaldırma

Google ve Yandex’ten link kaldırma

İnternette yer alan ve şahsımızla, şirket veya markamızla ilgili olan verilerin güvenilirliği, son yıllarda daha da dikkat edilmesi gereken konulardan biri olmaya başladı. Kişisel haklarımıza zarar verebilen, maddi veya manevi kayıplar yaşamamamıza neden olan, itibarımızı zedeleyen içeriklerin engellenmesi için profesyonel bir çalışma yapmadan, internette kendimizi güvende hissetmemiz mümkün olmayacaktır. İsteğimiz dışında, çeşitli mecralarda yayınlanan resimleri internetten silmek, kötü niyetli haberleri kaldırmak, video paylaşımlarını yasaklamak veya internette marka hırsızlığı gibi girişimlerin önüne geçmenin ilk adımı, arama motorlarında yapılacak çalışmalardır. Dünyanın en sık kullanılan arama motorları olan Google’dan link kaldırmak veya Yandex’ten link kaldırmak, istenmeyen bilgilerin temizlenmesinde büyük mesafe kat etmemizi sağlar.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

 

Google ve Yandex’ten link kaldırma

İnternetten Link Kaldırma ve İnternet Güvenliği

Yeni yeni gelişen ve yasal çalışmalarla bir zemine oturtulmaya çalışılan internet güvenliği, birçok kişi için hala yabancı bir kavramdır. İnternetteki olumsuz içeriklere karşı ne yapılacağı, nereye başvurulacağı, hangi haklara sahip olunduğu ve teknik olarak ne gibi çalışmaların yapılacağı konularında bilgisi olmayan kişiler, bu içerikler yüzünden zor duruma düşmekteler. Elbette, internetteki kötü haberlerin ve içeriklerin kaldırılması hala kolay bir süreç olarak işlememektedir. Yasal ve teknik takibat ve müdahale yapmak için, çoğu zaman yurtdışındaki internet siteleri ile de irtibata geçmek gerekebilir. Özellikle, istenmeyen bilgilerin yayınlandığı arama motorlarına karşı çalışma yapmak için, konusunda uzman bir ekipten yardım almak gerekir.

Google’dan Link Silme – Yandex’ten Link Silme

Dünyanın önde gelen arama motorları olan Google, Yandex ve Bing’ten link kaldırmak için konusunda uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz. Hakkınızda üretilen haberleri, yayınlanan görüntüleri ve daha birçok içeriği internetten kaldırmak için, ilk olarak, bu içerikleri arama sonuçlarından kaldırma çalışmaları yapılması gerekir. İnternetteki negatif içerikleri kaldırmak, sadece arama motorları üzerinden takibat  ve içerik kaldırma işlemleri yapmak değildir. Bunun için URL adreslerini incelemek ve gerektiğinde internet sitelerine yasal uyarılarda bulunmak gerekir. Böylece, internet arama servisleri ve sitelerinden istemediğiniz içerikleri kaldırma şansı bulabilirsiniz. Sektöründe deneyimli ekibimizle çalışmaya başlayarak internette güvenliğinizi sağlam temellere oturtabilirsiniz.

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir