İnternetteki Haberleri Kapattırma

İnternetteki Haberleri Kapattırma

İnternetteki Haberleri Kapattırma

İnternet üzerinden çıkan haberler bazen olumsuz yönde etki yarattığı için o haberi kaldırmak ya da sildirmek isteriz. Ancak internetten haber kaldırma işlemi yapılabilir mi ya da haber kaldırmak gibi bir hakkımız var gibi önemli konular hakkında pek fazla bilgimiz bulunmamaktadır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Hâlbuki anayasa da 5651 sayılı kanuna göre şahıs üzerinde olumsuz etki yaratan ve kişilik haklarını zedeleyen haber ve içerikleri kapattırma ve ya sildirtebilme gibi madde yer almaktadır. Yani kapattırmak istediğin haber ve ya içerik kişiliğinize yansıyan olumsuz etki olarak dönüyor ise o haberi kapattırabilir ve tamamen internet ortamından sildirtebilirisiniz. Bu işlemleri de tamamen yasal yollardan sorun yaşmadan yapabilirsiniz.

İnternetteki Haberleri Kapattırmaİnternetten Nasıl Haber Kapattırabilirim

Hakkınızda çıkan bir haber var ise ve o haber sizin için tamamen olumsuz dönüş sağlayan ya da size üzücü etki oluşturan nitelikte ise o içeriği ve haberi kapattırabilirsiniz. Haber yayınları genel de gazete sitelerinde yayınlanmaktadır fakat bazen gazete sitelerinden ya da resmi haber yapan haber sitelerinden yayınlanan haber içerikleri kopya olarak alınıp başka blog sitelerinden ya da haber portalı yayını yapan resmi olmayan haber sitelerinde de yayınlanarak çoğalabilmektedir. Bu durum istediğiniz haberin popülaritesine göre hızla çoğaltılıp yayılabilmesine neden olmaktadır.

Hızla çoğalan haberleri kaldırmak ve silmek biraz zahmetli ama yapılması mümkün olan bir eylemdir. Ancak bu işlemleri yasal yollardan yapmak biraz uğraştırıcıdır. Her işlemi yasal tüzüklere uygun olarak halletmek en sağlıklı izlenecek yollardandır. Bu nedenle internetten hızlı haber kaldırmak istediğinizde bu işlemleri profesyonel olarak yapan işletmelere müracaat etmek daha iyi sonuçlara ulaşmayı sağlamaktadır.

Distile İle İnternetten Haber Kaldırmak

Uzun yıllardır bilişim sorunlarını çözen distile ekibi uzaman kadrosu ile her türlü internet problemlerini olumlu olarak sonuçlandırmış ve internetteki istenmeyen haber yayınları en kısa sürede kaldırmıştır.

Distile ekibi aşırı abartılmış yalan beyan yapılan ve ya kişiliği zedeleyen haber içerikli yayınları kaldırma ya da sildirme konusunda tecrübe kazandığı için her türlü yasal süreci takip ederek ilerlemektedir. Diğer bilişim sorunları içinde distile ile iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir