İfşa Videolar Nasıl Silinir

İfşa Videolar Nasıl Silinir

İfşa Videolar Nasıl Silinir?

İnternette yayınlanan resimler ve videolar çoğu zaman dikkat çekmektedir. özellikle haber niteliği taşıyan yayınlar beğenilen ve en çok göze çarpanlarıdır. Bunların haricinde dikkat çekmekte olan diğer videolarda gizemi bulunan ve gizli tutulan video ve resimlerdir. Ancak bazı kötü niyetli ve ya prim yapma peşinde olanlar bu tarz videoları ifşa etmektedir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İfşa edilen video ve ya resimler kişilerin kişilik haklarına tecavüz edilmesi ve özel hayatın ihlali olarak nitelendirildiğinde cezası bulunmaktadır. bu nedenle bu durumları kapsayan videoları silmek kanuni olarak yasal bir işlemdir. Tabi video silmek deyince kendi yaptığınız paylaşımları silmek kadar kolay bir işlem değildir. İnternette ifşa olan videoları silmek için uyulması gereken yasalar ve kurallar vardır.

İfşa Videolar Nasıl Silinirvideoİnternetten İfşa Videoları Silme

İfşa olan ve ya olmayan videoları ve ya resimleri silmek istediğinizde ilk önce yayınlanan sitenin sahibi ve ya yöneticisi ile iletişime geçerek sizi rahatsı eden paylaşımın kaldırılması talep etmelisiniz. Nadir de ola bu yöntem bazen işe yarayabilmektedir. Rica etmeniz halinde size olumlu yanıt verilmediği zaman çözümü yasal yollardan aramak en doğal hakkınızdır.

Silinmesini istediğiniz videoların kaynaklarını tespit ederek şikayet dilekçesi ile savcılığa başvurmanız gereklidir. Tabi bazı haber sitelerinde yayınlanan haber içerikli videolar birçok farklı sitede de yayınlanmış olabileceği için her birinin yeri bulunmalıdır. Savcığa münacatınızdan sonra yetkililer inceleme yaparak kaldırılmasını istediğinin videoların onayını verip resmi mecralar ile kaldırtmaktadır.

Distile İle İfşa Video Sildirme

Anladığınız gibi internetten ifşa içerikli video sildirmek çok zahmet bir işlemdir. Tüm bu işlemlerle uğraşacak vaktiniz yok ise sizin yerinize tüm bu işlemleri yapacak uzmanlar bulunmaktadır. distile danışmanlık bilişim ve sosyal medya sorunları hakkında tecrübe sahibi olan bir şirkettir. Bu gibi problemlerle yıllardır uğraştığı için ilgilendiği tüm sorun ve bilişim davalarında en kısa sürede çözüm almaktadır.

Sadece ifşa video sildirme değil ayrıca, telif hakkı koruma, online itibar kazandırma, istenmeyen haber, resim video silme, olumsuz içerikleri takip altına alıp anında müdahale etme, izinsiz logo ve ya marka kullanımlarını durdurma gibi problemlerde de yardımcı olmaktadır.

İfşa Videolar Nasıl Silinir” te bir düşünce

    • Distile diyor ki:

      Yunus Bey Merhaba,

      Söz konusu sayfa linkini bize iletir misiniz? Distile olarak bu gibi ifşa fotoğrafları ve ifşa resimleri adı altında yapılan paylaşımları birkaç gün içerisinde internet ortamından kaldırabiliyoruz. İnternet sitemizde yer alan “Teklif Alın” formu ile ya da 0850 885 10 12 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz, bu konuda size dönüş yapabiliriz.

      İyi günler dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir