Google Önerileri Neden Önemli

Google Önerileri Neden Önemli

Google Önerileri Neden Önemli?

İnternette en çok kullanılan arama motoru googledir. Google arama motoruna kelime yazıldığında karşınıza çıkan liste google arama önerisidir. Google de bu öneri arama yapanların istedikleri araştırmaya daha kolay ulaşmasını sağlamak için hazırlanan bir sistemdir. Birçok kişi bu sistemin nasıl çalıştığı leb demeden leblebi dediğini nasıl anladığını hep merak etmiştir.

Google arama motoru yazılımında alt yapı olarak arama kutusuna yazılan kelimelerden ilk önce daha önce yaptığınız aramalar öneri olarak karşınıza çıkmaktadır. Geçmiş zamanda yapılan tüm aramalar arka planda hafızada tutulmaktadır. Bu sebeple daha önce yapılan aramalar, konum yer bildirimi, internet sitelerde kullanılan anahtar kelimeler google arama önerisi olarak sunulmaktadır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Google Önerileri Neden ÖnemliGoogle Arama Önerisi Nasıl Silinir

Google de arama yaparken karşılaştığınız öneriler belirli bir zamandan sonra sizi rahatsız ediyor ise bu önerileri bir müddet sonra silebilirisiniz. Bunun için sık aralıklarla geçmişinizi temizlemek, konum ve yer bildirimlerini pasif etmek gerekir. Ancak bazı aramalar anahtar kelime ve google alt yapısı gereği ayarlı olduğu için bu google arama önerilerini silme işlemini sadece uzmanlar yapabilmektedir.

Google arama önerilerinden rahatsız olma nedenlerinden biri de genel olarak uygunsuz rastlanılan öneriler olabilmektedir. Çocuklar için hoş olmayan bir durum olduğu için aileler bu gibi önerileri tamamen silmeyi istemektedir. Bu durumda google önerisini silmek için bilişim sektöründe uzman olan şirketlerle irtibata geçmek gereklidir. Distile danışmanlık bilişim dünyasında oluşan her türü sorunları en kısa sürede çözebilen bir firmadır.

Distile İle Google Önerisi Silme

İnternette karşılaşmak istemediğiniz ve ya iyileştirmek istediğiniz her türlü bilişim sorunlarını distile danışmalığa yönlendirebilirsiniz. Distile danışmanlık sizin adınıza google önerisi silme, internetten video kaldırma, izinsiz yayınlanan haberleri internetten kaldırma, olumsuz içeriklere anında müdahale etme, online itibar yönetimi, sosyal medya danışmanlığı gibi birçok alanda yardımcı olmaktadır.

İnternet ortamında yaşadığınız sorunları çözmek için vaktiniz yok ama bu sorunların acilen giderilmesi gerekiyor ise distile danışmanlıktan destek alabilirsiniz. Tüm bu problemler veya daha farklı sorunlar için daha detayı bilgi alma için distile danışmanlık yetkilileri ile irtibata geçip bilgi alabilirisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir