İfşa Resimler Nasıl Gizlenir

İfşa Resimler Nasıl Gizlenir

İfşa Resimler Nasıl Gizlenir?

Google fotoğraflar artık fotoğraf depo etmek isteyen herkes için kullanışlı bir alan haline geldi. Akıllı telefonlarınızda çok fazla yerden tasarruf sağlayan bu uygulamalar ile fotoğraflarınızı düzenli tutmanızı mümkün hale getiriyor. Bununla beraber ana bölümde görmek istemeyeceğiniz bazı özel fotoğraflar ise çoğu zaman kimsenin görmesini istemediğiniz bölümlerde saklanır. Bunun için yapılması gerekenler bellidir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İfşa resimler nasıl gizlenir? bu konuda sizlere distile ne gibi profesyonel yardım sağlayabilmektedir? Ana bölümde görülmesini istemediğimiz bazı özel fotoğraflar ve videolar bulunmaktadır. Bu fotoğrafları saklamak ve ana kaldırma özet akışından kaldırmanız gerekmektedir. Dolayısıyla fotoğraflarınızı izleyebilmek için onları ayrı tutmak isterseniz. Basit bir şekilde işlerini gizleme imkanı sizlere sağlanmaktadır. Özel fotoğraflarınızı gizlemek için google fotoğraflar arşivinin özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bu arşivden kendi özel fotoğraflarınızı ve videolarınızı ana bölümden kolaylıkla ayırabilirsiniz. İOS VE Android gibi tüm yazılımlı cihazlar fotoğrafların sürümünün 2.15 sahip olduğundan emin olduktan sonra bir fotoğraf ya da video gizlemek için uygulamayı açmanız ve bu fotoğrafları seçmeniz gerekmektedir. Ardından üstte yer alan menü düğmesine dokunduğunuzda açık ve ne olduğunda orada gereken seçeneğini göreceksiniz ve bu seçenekten bir süre sonra ardından kaybolmasını sağlayacaksınız.

İfşa Resimler Nasıl GizlenirGizli Klasör Oluşturma

Android telefonlarınızda özel resimleriniz bulunabilmektedir. Bu dosyaları genellikle kimsenin görmesini istemezsiniz. Bu dosyalarda fotoğraflarınız bulunuyorsa sizin de bildiğiniz gibi birine verdiğinizde veya ailenizden birisine uzattığınızda gizli kalmasını istediğiniz fotoğraflar yüzünden utanacak bir çözüm sağlamak amacıyla bir durum oluşturabilirsiniz veya fotoğraflarınızı gizleyebilirsiniz. Bunun dışında ifşa resimler nasıl gizlenir? resimlerinizi şifreleyerek de gizleyebilirsiniz ve böylece bu resimleri kimsenin bulamaması için gerekenleri gerçekleştirmiş olursunuz. İfşa resimler nasıl gizlenir? diyorsunuz bu konuda üçüncü yöntem de bir klasördeki fotoğraflarınızı gizleme yöntemidir. Belirli bir klasörde fotoğrafınızı gizlemek için dosya yöneticisini kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken ise oldukça kolay. Öncelikle içindekileri gizlemek istediğiniz klasörü açarak ardından sol altta bulunan yeni butonuna tıklayın ve dosya seçeneğine gelin. Sonra yapmanız gereken dosyanın adına nomedia yazarak tamam butonuna basmalısınız. Cihazda galeri uygulamasına girdiğinizde artık bu klasörün içerisinde yer alan dosyaları göremeyecek duruma geleceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir